Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Пожар в Багренци унищожи газова печка
  Категория: Общество     12:43 - 28/May/2021

Огън в Слокощица унищожи сграда, 50 ярета, 30 птици, 5 кучета, покъщнина. В Дупница горя трафопост, в Рила отстраниха паднало дърво, в Кюстендил огнеборци отводниха 2 обекта и помогнаха на ЦСМП за влизане в жилище.

9 произшествия са обслужили екипи на районните служби ПБЗН вчера. 2 пожара са нанесли щети, съобщиха за „Кубер прес“, от полицията в Кюстендил.
Пожарът в къща в с. Багренци е причинен от късо съединение, опушени са стени, унищожена е газова печка. Пожарът е потушен от екип на РСПБЗН – Кюстендил, няма пострадали хора, спасена е къщата и имуществото.

Пожарът в къща в землището на с. Слокощица е причинен от мълния, гасен е от 3 екипа на РСПБЗН Кюстендил. Огънят е унищожил 260 кв. м сграда, дребен рогат добитък/50 ярета/, 30 птици/кокошки и пуйки/, 5 кучета, покъщнина. Екипи са спасили половината от жилищната сграда, няма пострадали хора.

Късо съединени е причинило запалване в трафопост в Дупница, аварията е отстранена от екип на ЧЕЗ, оказана е техническа помощ от екип на РСПБЗН – Дупница; в Рила е отстранено паднало дърво на пътя от местната противопожарна служба, в Кюстендил са отводнявани 2 обекта, оказана е помощ на ЦСМП за влизане в жилище, направено е замерване с газанализатор в сградата на селскостопанското училище – установено е, че няма изтичане на газ.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама