Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Група момчета от Кюстендил дариха 200 броя книги „История славянобългарская“
  Категория: Общество     15:45 - 24/May/2021

Поредно трето дарение след направените на Великден и Георгъовден, отчита групата  момчета дарители от Кюстендил, днес пред Арката на площад „Велбъжд“  те -организираха и реализираха третата инициатива за 24-ти май ,като дариха 200 броя книги „История славянобългарская“,като половината от книгата е на старобългарски, другата преведена на новобългарски, съобщи за „Кубер прес“, Кристиян Христов студент от Кюстендил инициатор на благородното, поредно, начинание.
В акцията отново участваха Петър, Алекс и Антоан,за по-малко от половин час  момчетата раздадоха книгите, голям интерес е бил предизвикан у учениците както в по-малките класове така и при по-големите ученици, обясни още той.
„Много бързо раздадохме книгите, това ни зарадва и ни зареди с енергия и желание да продължим и за в бъдеще с подобни инициативи. 24 май е един от най-хубавите български празници, дарението има за цел да припомни-че сме държава която заслужава уважение и че сме дали нещо голямо на света.“ отбеляза Кристиян Христов студент от Кюстендил инициатор на благородното, поредно, начинание.
По думите му когато човек прави добро и дарява се чувства ценен и получава същото което е дал.
Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама