Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Кюстендил организират конкурс за детска рисунка на тема „Аз искам да стана…“
  Категория: Общество     9:53 - 22/May/2021

ОДК Кюстендил с общински пленер на тема: “Вълшебството на детството“.

Община Кюстендил, Обединен детски комплекс и Кариерно ориентиране организират общински конкурс за детска рисунка на тема „Аз искам да стана…“,са разделени в три групи: Първа -1 и 2 ри клас, Втора 3 и 4 клас ,Трета от 5 до 7 клас, съобщи за „Кубер прес“, Бойко Малинов директор на ОДК Кюстендил.
Рисунките трябва да бъдат изработени върху картон с размери 35/50. Участниците трябва да изобразят професията, която харесват, така че тя да е ясно разпознаваема. Разрешава се използването на всякаква техника и средства - акварел, темперни бои, пастели, графика и други. На гърба на всяка рисунка в долния десен ъгъл да има следната информация: трите имена на ученика, години, клас, град, училище/ школа, телефон за връзка и име на преподавателя.
Рисунките ще бъдат оценявани от професионално жури. Ще бъдат отличени детски творби на първо, второ и трето място. За тях ще има много много грамоти и материални награди. Най - добрите рисунки на професии ще бъдат подредени в изложба в Центъра за кариерно ориентиране гр. Кюстендил, а също ще бъдат качени в сайта и Фейсбук страницата на ОДК - гр. Кюстендил.
Награждаването ще се състои на 21.06.2021г. от 17.30 часа в сградата на ЦКО ул.“ Цар Освободител“ №189 (бившия Дом на Дружбата ).
При невъзможност наградата да се получи лично от участника или негов представител, тя ще бъде изпратена до директора на училището/ школата.
Краен срок за получаване на рисунките: 17.06.2021г. в ОДК- Кюстендил За информация: тел. 0882 762 869 - ЦКО; 078/55 06 16 - ОДК

ОДК Кюстендил с общински пленер „Вълшебството на детството“, целта е да се стимулира развитието на детското въображение, фантазия и творчество, възможност за изява на творческата енергия на учениците в областта на изобразителното изкуство, чрез която да изразят своите желания, надежди и мечти, свързани с детството.
Право на участие в пленера имат всички ученици от І до ХІІ клас от училищата и ЦПЛР в Община Кюстендил. Възрастовите групи са:Първа възрастова група: І – ІV клас, Втора възрастова група: V – VІІ клас,Трета възрастова група: VІІІ – ХІІ клас. Пленера ще се проведе на 31 май в понеделник във времето от 14,00 до 16 ,00 часа в Обединен детски комплекс – Кюстендил.
Материали и техники – по избор, формат – 35/50. Всяко училище трябва да заяви до 27.05.2021 г. броя на участниците във всяка възрастова група и да подсигури учител в деня на пленера. Участниците осигуряват сами материаЗа контакт и информация:лите, с които ще работят. Журирането ще се състои непосредствено след приключване на пленера.

Тел: 078/550615 – Директор e-mail: odk.kn@abv.bg

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама