Рубрики
Реклама
Партньори
133 са новите случаи на Covid – 19 в област Кюстендил
  Категория: Регионални     12:49 - 21/November/2020

Почина 52-годишна жена от община Дупница

133-ма души от област Кюстендил са дали положителни проби за Ковид-19 през изминалите 24 часа, съобщават от Областния кризисен щаб – съобщи за „Кубер прес” Десислава Айдарова – пресаташе на ОА Кюстендил.
Новите случаи по общини са: Кюстендил – 77, Дупница – 45, по трима новозаразени в Кочериново и Сапарева баня, по два нови случая в Бобов дол и Бобошево и един в община Невестино. По данни на РЗИ взетите и изпратени за изследване проби от цялата област през вчерашния ден са общо 141.
Хоспитализирани са 31 човека в Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски 2003“ - град Дупница. 15 от пациентите са на кислород и в тежко състояние, останалите са в средно тежко състояние.
Към този час 58 лица са хоспитализирани в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в град Кюстендил. Двама души са интубирани и в критично състояние, останалите пациенти са в тежко и средно тежко състояние.
28 души са хоспитализирани в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница. Една част от тях са в по-тежко състояние, останалите пациенти са в средно тежко.
През изминалото денонощие има починала 52-годишна жена от община Дупница. Областният кризисен щаб изказва искрени съболезнования на семейството и близките на починалата.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса