Рубрики
Реклама
Партньори
В Кюстендил организират Областен конкурс „Коледа” 2020
  Категория: Общество     9:41 - 21/November/2020

Читалище „Братство 1869” обявява традиционния конкурс на тема „Коледа”,съобщиха за „Кубер прес“, от читалището в Кюстендил.
В навечерието на светлите коледни празници, за петнадесета поредна година, предизвикваме учениците да покажат своя талант и креативност. Нашата цел като организатори е чрез изкуството да провокираме въображението на участниците да Визразят своето отношение към духа на коледните празници. Конкурсът е разделен на шест категории: картина, картичка, сурвачка, сувенир, приказка и стихотворение.
Могат да се включат ученици от 1-ви до 8-ми клас от област Кюстендил. Възрастови групи на участниците: I група: 1, 2 клас; II група: 3, 4 клас; IІІ група: 5, 6 клас; IV група: 7, 8 клас.
Всяка творба трябва да бъде придружена с информация за: име и фамилия на участника, клас, населено място, училище /или школа/, телефон за връзка. Срок за предаване на творбите: 18 декември 2020 г. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 23 декември на интернет страницата на читалището: www.bratstvokn.org
Във всяка от шестте категории победителите ще бъдат класирани на 1, 2 или 3 място и ще получат диплом и предметни награди, осигурени от организаторите! Всички коледни творби ще бъдат подредени в изложба в салоните на читалището и ще останат на разположение на кюстендилската общественост и гостите на града до 15 януари 2021 г.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса