Рубрики
Реклама
Партньори
Окръжен съд – Кюстендил потвърди „Задържане под стража” за пласъор на дрога
  Категория: Правосъдие     13:19 - 20/November/2020

Окръжен съд – Кюстендил не уважи молбата на Владимир М. и потвърди мярката му за неотклонение „Задържане под стража”.

Окръжен съд – Кюстендил остави без уважение молбата на Владимир М. за изменение на мярката му за неотклонение от „Задържане под стража“ в по- лека, съобщи за „Кубер прес“, Влади Владимиров-Връзки с обществеността-Окръжен съд Кюстендил.
43- годишният мъж е привлечен като обвиняем за държане на марихуана, с цел разпространение и за изградено съоръжение за производство на наркотични вещества. Досъдебното производство започна на 03.06.2020 година, като наркотичните вещества и оборудването бяха открити при специализирана полицейска операция в цех за интериорни врати, в бившия стопански двор в село Крайници, Община Дупница. За тези престъпления, законът предвижда наказания „лишаване от свобода“ за срок от 3 до 12 години и глоба от 20 000 – 100 000 лв., както и „лишаване от свобода“ за срок от 2- 8 години и глоба от 5 000 – 20 000 лв.
Обоснованото предположение, че обвиняемият е съпричастен към посочените престъпления, не е разколебано. Няма реална опасност да се укрие, но има реална опасност да извърши престъпление, предвид механизма и начина за извършване на деянията, както и факта, че са му повдигнати обвинения за 2 престъпления, са сред мотивите на съда.
Определението на Окръжен съд – Кюстендил, с което по отношение на Владимир М. бе потвърдена мярката за неотклонение „Задържане под стража“, подлежи на обжалване и протестиране пред САС, в 3 – дневен срок, считано от днес.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса