Рубрики
Реклама
Партньори
В Кюстендил ще се проведе детски празник „Аз и Европа”
  Категория: Предстоящо     12:32 - 16/October/2020

На 18 октомври 2020 г. (неделя) от 11:30 ч., Областен информационен център – Кюстендил организира детски празник под мотото „Аз и Европа“ – съобщиха за „Кубер прес” от екипа на Областен информационен център – Кюстендил .
По време на празника ще има много песни, танци, игри и състезания. Поканени за участие са група „Калпазани“, Елита Георгиева и студио „Дебют“, а присъстващите деца ще могат да се включат в игрите и танците. За всички участници ОИЦ – Кюстендил е предвидил награди.
Екипът на центъра ще бъде на разположение на всички, които проявяват интерес и имат въпроси, свързани с актуалните и предстоящи възможности за европейско финансиране и с предвижданията за новия програмен период 2021-2027 г. Подготвени са информационни и рекламни материали.
Детският празник ще се проведе пред офиса на ОИЦ – Кюстендил, който се намира в сградата на читалище „Братство 1986“. Поканени да присъстват и да вземат участие в танците и игрите са всички желаещи деца и ученици, както и техните родители, при спазване на необходимите противоепидемични мерки.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса