Рубрики
Реклама
Партньори
Осем месеца зад решетките за мъж, обрал къща в Дупница
  Категория: Правосъдие     16:53 - 30/July/2020

Наказание „Пробация“ за дупничанин счупил всички стъкла и фаровете на лек автомобил.

Наказание от 8 месеца лишаване от свобода, при първоначален режим на изтърпяване „строг“, определи Районен съд – Дупница за 31- годишен жител на Дупница,съобщи за „Кубер прес“, Владимир Владимиров- Връзки с обществеността-Окръжен съд Кюстендил.
Съдът, под председателството на съдия Страхил Гошев призна Илия М. за виновен в кражба от къща на ул. „Отец Полихроний“, извършена на 04.11.2019 г. Става дума за отнети чужди движими вещи, а именно: парична сума от 100.00 лв. на монети, усилвател за уредба, на стойност 125.00 лв. и един брой мъжка черна чанта, на стойност 7.50 лв. от владението на Г. А., без нейно съгласие с намерение противозаконно да ги присвои, като кражбата е извършена чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот - разбил е входната врата на къщата и я е извършил при условията опасен рецидив.
Присъдата, с която на Илия М. е наложено наказание от 8 месеца лишаване от свобода, може да се обжалва и протестира пред ОС - Кюстендил в 15-дневен срок.

Наказание „Пробация“ за срок от 6 месеца определи РС – Дупница за дупничанин, който е счупил всички стъкла и фаровете на лек автомобил. Инцидентът е от 12.07.2020 г. Стефан К., на 49 години, неосъждан, се призна за виновен в това, че около 22:30ч., на отбивката на ул. „Орлинска“, в близост до ж.п. спирка „Марек“, в гр. Дупница, е повредил противозаконно чужда движима вещ, а именно лек автомобил марка „Рено Меган“, собственост на П. Д. от същия град, като е счупил: 1 бр. задно панорамно стъкло на стойност 360 лв.; 1 бр. предно панорамно стъкло на стойност 260 лв.; 1 бр. стъкло на предна дясна врата на стойност 120 лв.; 1 бр. стъкло на задна дясна врата на стойност 90 лв.; 1 бр. стъкло на предна лява врата на стойност 120 лв.; 1 бр. стъкло на задна лява врата на стойност 90 лв. и 2 бр. фарове на стойност 200 лв., или всичко на обща стойност 1 240 лв. – престъпление по чл. 216, ал. 1 от НК. Съдът, под председателството на съдия Светла Пейчева одобри предложеното споразумение от прокурора и защитника на подсъдимия.
Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса