Рубрики
Реклама
Партньори
1 г. и 6 месеца затвор за кражба от магазин на кюстендилец
  Категория: Правосъдие     16:48 - 30/July/2020

Пробация и безвъзмезден труд в полза на обществото за трима кюстендилци, признали се за виновни в побой с дървена тояга и газ- сигнален пистолет

Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Пламен Деянов, одобри споразумение и наложи наказание от 1 година и 6 месеца лишаване от свобода, за кюстендилец, който се призна за виновен в кражба от магазин на ул. „Витоша“, на стойност 342 лв., съобщи за „Кубер прес“, Владимир Владимиров- Връзки с обществеността-Окръжен съд Кюстендил.
Подсъдимият Стоян Ф. към момента изтърпява и друго наказание „лишаване от свобода“ в затвора в Бобов дол. Той се призна за виновен в това, че за времето от 23, 00 ч. на 19.09.2019 г. до 06, 00 ч. на 20.09.2019 г., от магазин в Кюстендил, е отнел чужди движими вещи – мобилен телефон, на стойност 136 лв.; DVR, на стойност 144 лв.; 5 бр. вафли, на стойност 2 лв. и парична сума от 60 лв. Съдът определи първоначален режим за изтърпяване на наказанието „лишаване от свобода“ – „строг“.
Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Наказания „пробация“ и „безвъзмезден труд в полза на обществото“, определи РС – Кюстендил за трима подсъдими, които се признаха за виновни в причиняване на средна телесна повреда на кюстендилец, след удари с дървена тояга и газ- сигнален, картечен пистолет. Инцидентът е от 04.03.2019 г., на ул. „Свищов“ в кв. „Изток“ в Кюстендил. Съдът, под председателството на съдия Пламен Деянов одобри споразумението, постигнато между прокуратурата и защитата на подсъдимите. На Емил Н. / на 44 години / е наложено наказание „пробация“, за срок от 2 години и „безвъзмезден труд в полза на обществото“, с продължителност по 100 часа годишно, за две поредни години. Траян Д. / на 37 години / и Живко В. / на 43 години / ще изтърпят наказания „пробация“, за срок от по 1 години и „безвъзмезден труд в полза на обществото“, с продължителност 100 часа.
Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да