Рубрики
Реклама
Партньори
Тръгва дезинсекция на дървесната растителност срещу комари в Дупница
  Категория: Регионални     14:31 - 29/June/2020

Общинска администрация Дупница уведомява всички граждани на Община Дупница за предстоящата дезинсекция на дървесната декоративна растителност срещу комари на територията на град Дупница,съобщи за „Кубер прес“, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
Тя ще се извърши на 30.06.2020 г. със стартов час 22:00 часа. Мероприятието ще се извърши в следните обекти: Парк Рила, Градска градина, ул. “Патриарх Евтимий”, ул. “Неофит Рилски”, ул.“Христо Ботев”, ул. “Княз Борис”, градинката при РУ Дупница, централна градска част, ул. “Св. Иван Рилски”, ул. “Венелин”, ул. “Цар Освободител”, ул.“Орлинска”, ул. “Пиротска”, ул. “Отовица”, ул. “Драгой Болярин”. Препаратите, с който ще се извърши пръскането са Тализма УЛВ и Айкън 10 КС с карантинен срок 24 часа.
Задължително е да се спазва Заповедта на Кмета на Община Дупница, относно забраната за бране на липов цвят, поради обработката на дърветата с препарат. Обръщаме специално внимание на пчеларите на територията на град Дупница и по-близките населени места, да предприемат превантивни мерки с цел запазване живота на отглежданите от тях пчели!

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да