Рубрики
Реклама
Партньори
Община Кюстендил във „Ваканция и СПА Експо”
  Категория: Новини     16:20 - 13/February/2020

Община Кюстендил с акцент върху планинския туризъм на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”.

Община Кюстендил се представя на 37-то издание на най-голямата туристическа борса на Балканите - “Ваканция и СПА Експо” - 13-15 февруари в Интер Експо Център,съобщиха за „Кубер прeс“, от община Кюстендил.
За поредна година, в партньорство със Съвет по туризъм - гр. Кюстендил, градът е сред участниците на събитието, които тази година са над 360. Акцент на кюстендилския щанд са планинският туризъм, зимните спортове и активности, които планина Осогово предпоставя, съчетани с балнео и спа туризъм. Гостите на събитието могат да опитат от сушени бели и червени череши, както и да се запознаят с туристическото многообразие на общината и да получат информация за местата за настаняване в града.
Темата на международното експо засяга важно стратегическо направление в развитието на страната ни като дестинация – балнеологията и медицинския туризъм. Изданието на „Ваканция & СПА Експо“ е платформа за директно договаряне със специализирани центрове за балнеология и възстановяване, медицински заведения, клиники за естетични и оздравителни процедури както и с доставчици на апаратура и оборудване.
Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да