Рубрики
Реклама
Партньори
РЗИ-Кюстендил с инициатива за „Свети Валентин“
  Категория: Предстоящо     10:16 - 13/February/2020

РЗИ-Кюстендил организира поредица от дейности по повод кампания 14 февруари- „Свети Валентин-Ден на влюбените“,съобщава страницата на РЗИ Кюстендил,предаде репортер на „Кубер прес“.
Мотото на кампанията е: „Узнай своя статус!“
РЗИ Кюстендил организира в СОУ „Христо Ботев” гр. Кочериново, СУ“Христо Ботев“ гр. Сапарева баня, ПГ по Транспорт, ПГ по ХВХП, ПГ по ОСУ, СЕУ „Паисий Хилендарски“ гр. Дупница - беседи за любовта и рисковете от нея, лекции на тема „ХИВ/СПИН“, предоставяне на презервативи и здравно - образователни материали.
Ще протече Кампания в ПГ по ОСУ - гр. Дупница с анонимно изследване за носителство на ХИВ с експресни тестове — 24.02.2020г. от Ю.ЗООч до 12.30ч.
На пл. „Свобода“ гр. Дупница съвместно с екипи от ЦОП ”3а да има щастие в детските очи”, ще бъдат раздадени здравно-образователни материали и презервативи на младежи от града - 14.02.2020г. от 11,00ч. до 12.00ч.
“Ден на отворени врати“ в РЗИ-Кюстендил за времето: 14.02.2020г. от Ю.ООч. до 14.00ч с анонимно изследване за носителство на ХИВ с експресни тестове и консултиране, предоставяне на здравно-образователни материали.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да