Рубрики
Реклама
Партньори
Прием на документи за общинските жилища обявява Община Дупница
  Категория: Регионални     15:53 - 2/December/2019

Прием на документи за кандидатстване под наем в общинските жилища, обявява Община Дупница, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
Към момента свободните апартаменти са - един двустаен и два тристайни, а подаването на документите е със срок до 2-и януари 2020 година.
9-членна комисия, в която влизат 5-има общински съветници и 4-ма от администрацията ще определят класирането, както и резервите, които своевременно ще бъдат настанявани след освобождаване. Сред условията към кандидатите са - да нямат собствено жилище, вила или друго годно за живеене място, не са прехвърляли имоти за живеене в последните 10 години, нямат имот, който е предназначен за жилищно или вилно строителство и други.
Необходимите документи, които се входират в деловодството на администрацията са: удостоверение за извършени сделки с имоти от Служба по вписвания за 10 години, служебни бележки за доходоите през миналата година от трудово или служебно правоотношение, а при наличие на други доходи - копие от данъчна декларация, удостоверение за получаване/неполучаване на детски и социални надбавки от Дирекция социално подпомагане, копие от решение на ТЕЛК (ако има такова). Наемната месечна цена е 1,50 лв/кв.м. След заседание на комисията, ще бъде определено и класирането.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да