Рубрики
Реклама
Партньори
2 производства за притежание на наркотици образуваха в РУ Бобов дол
  Категория: Правосъдие     9:59 - 2/December/2019

В затворническото общежитие в Самораново намериха амфетамин. БПП за насилие - в РУ Кюстендил, 74-годишен кюстендилец, нанесъл средна телесна повреда на съпругата си.

2 досъдебни производства за притежание на наркотични вещества са образувани в РУ Бобов дол в края на миналата седмица,съобщиха за „Кубер прес“, от полицията в Кюстендил.
Информацията в полицията е подадена от служители на затвора в града, те са открили и иззели от 2-ма изтърпяващи присъди 2 топчета хероин и 12 хапчета/дизайнерска дрога/. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Уведомен е дежурен прокурор.

Досъдебно производство е започнато в РУ Дупница за притежание на амфетамин. Сигналът е подаден в полицията от служители на Затворническото общежитие в с. Самораново. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест, иззетото наркотично вещество е 7 грама, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство за домашно насилие е започнато в РУ Кюстендил вчера. Задържан е 74-годишен кюстендилец, който е нанесъл средна телесна повреда на съпругата си – със счупена ръка е. Уведомен е дежурен прокурор.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да