Рубрики
Реклама
Партньори
В Кюстендил се заклеха кметът Петър Паунов, съветници и кметове на кметства мандат 2019/2023
  Категория: Политика     15:20 - 7/November/2019

Съветниците при двоен вот не си избраха председател.След положена клетва от съветници и кметове на кметства, най-мъдрия сред съветниците Невенка Панчева пое председателството на сесията. Тя апелира: “Нека си пожелаем новосформирания ОБС Кюстендил да е най-успешния от всички други досега“.

Областния управител на област Кюстендил Виктор Янев даде начало на първото заседание на ОБС Кюстендил с припомняне за вота който са дали гражданите на община Кюстендил на първи и втори тур от местни избори 2019,заради чийто вот новоизбраните съветници и кметове на кметства присъстват на откриването на първото заседание,предаде репортер на „Кубер прес“.
“Човек който не е изпитал и преминал през изпитанията в защита интересите на гражданите на община Кюстендил,зане и осъзнава думите-да се ръководя във всичките си действия от интересите на гражданите на община Кюстендил и за тяхното благоденствие- .През изтеклата кампания бяхте много различни ,чуваха се различни неща, деляхте се на „аз“ и „те“, на „тези“ и „онези“ -от днес трябва да бъдете едно -Ние ОБС Кюстендил, важно е обединяване в отговорност към хората и община Кюстендил.Въпреки разнообразието от политическата принадлежност,идеи,възгледи ,професионализъм и идентичност-си заслужава общата цел-Благоденствие на хората.Успешен мандат 2019/2023!!!“ каза в приветственото си слово той.
Председателя на ОИК Кюстендил Венцеслав Механджийски връчи удостоверенията за назначаване, пръв получи назначението си като кмет на община Кюстендил,влизащия в четвърти кметски мандат Петър Паунов.След това своите удостоверения получиха новите съветници и кметовете на кметства.
След положена клетва от съветници и кметове на кметства, най-мъдрия сред съветниците Невенка Панчева пое председателството на сесията.
Тя апелира:
съветниците Невенка Панчева пое председателството на сесията. Тя апелира: “Получихме кредит на доверие от избирателите,това не е привилегия а отговорност-която всеки ден трябва да оправдаваме.Нека си пожелаем новосформирания ОБС Кюстендил да е най-успешния от всички други досега“.
Беше избрана петчленна комисия с председател Кирил Станев за провеждане на таен избор за председател на ОБС Кюстендил.Номинираха за поста бяха Михаела Крумова и Младен Ризов, след гласуването и двамата не успяха да съберат половината от гласовете на гласувалите.
На повторното гласуване отново не беше избрaн победител, изборът ще продължи на 18 ноември,когато ще се проведе редoвно заседание.


Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да