Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Тръгна “Зимна феерия под Хисарлъка”
  Категория: Предстоящо     9:39 - 3/December/2008

От 1 декември тръгна програмата с над 25 предколедни и новогодишни прояви и събития, организирани от читалище “Братство” събрани в ”Зимна феерия под Хисарлъка” - съобщи за електронното издание председателя на читалището Иван Андонов.
Изложби, представления, спектакли, мюзикъли и литературни клубове ще съпътстват програмата в месечния календар до края на месеца. Днес от 17 часа ще бъде открита първата самостоятелна изложба на Венелина Петрова. В петък - ”Вечер на Литературния клуб “Веса Паспалеева”. Възпитаници на ІІ ОУ ”Даскал Димитри”на 10 декември в голямата зала на читалището ще покажат “Пътешествие из България”, на следващия ден ученици от класа на Людмила Христова ще подредят техни картини под тематичното заглавие ”Коледни трепети”. В четвъртък на 10 този месец програма ще изнесат малчуганите от ООУ ”Райна Цанева”. Премиерата на Театър ”Авансцена” е на 12 декември, заглавието на шоу - спектакъла е “Бяла коледа”. За поредна година в изявите са включени домуващите в дома за инвалиди ”Илъо Войвода”, където ще се състой предновогодишно тържество. В средата на декември ще бъде изнесен класически концерт ”Шедъоври на класическата музика”.
ВФ ”Неразедлни”, МК ”Пей сърце”, хор ”Братство” и туристическия “Осоговски” ще направят вечер на хоровото изкуство на 17. ЕГ ”Д - р Петър Берон” ще представи “Коледна песен на Елизабет”. Детско караоке ще има в планета ”Пайнер” на 21 декември. На 23 децата могат да видят мюзикъла ”Снежанка и седемте джуджета”.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама