Рубрики
Реклама
Партньори
Съдът в Кюстендил даде година и половина затвор кражба на ТВ от рецидив
  Категория: Правосъдие     17:33 - 13/August/2019

По искане на Районна прокуратура – Кюстендил съдът е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия К. Арестът е за „продавач“ на пелети, въвел в заблуждение клиенти чрез обяви в интернет

Районна прокуратура – Кюстендил е постигнала споразумение със защитата на подсъдимия А.С., обвинен за извършена от него кражба,съобщиха за „Кубер прес“, от Апелативна прокуратура-София.
През нощта на 14.07.2019 г., в гр. Кюстендил, подсъдимият С. повредил входната врата на фризьорски салон, влязъл в помещението и взел от там телевизор. В хода на разследването извършителят на кражбата бил установен, а вещта върната на собственика.
Подсъдимият А.С., който е многократно осъждан, се е признал за виновен и се е съгласил да му бъде наложено наказание от осемнадесет месеца „лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване.
Съдът е одобрил така сключеното споразумение. Определението е окончателно, като има последиците на влязла в сила присъда.

Под ръководството на Районна прокуратура – Кюстендил се води разследване за извършено престъпление по чл. 210, ал. 1, т. 4, вр. чл. 209, ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1 от НК. Събрани са доказателства за виновността на Л.К., който е привлечен в качеството на обвиняем.
Установено е, че в периода от 22.01.2018 г. до 17.06.2019 г. обвиняемият К. въвел в заблуждение множество лица на територията на страната, вследствие на което им причинил имотна вреда. Л.К. се легитимирал като представител на фабрика за пелети „А.П.“ Публикувал обяви в интернет пространството с посочване на условия за извършване на услуги – превеждане на капаро за закупуване на въпросната стока на неговата банкова сметка. Последното престъпно деяние било извършено от него в гр. Кюстендил.
По искане на Районна прокуратура – Кюстендил съдът е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия К.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да