Рубрики
Реклама
Партньори
Управляващият посолството на Пакистан у нас Маруан Алекс Аийош гостува в Дупница
  Категория: Регионални     17:51 - 10/July/2019

Пакистанските дипломати разгледаха някои от забележителностите на града, като посетиха и изложбата на известният художник Николай Янакиев, чийто творби са изложени в Околийска къща и "Тюрмето".

Временно управляващият посолството на Пакистан в България Маруан Алекс Аийош гостува в Дупница днес,съобщи за „Кубер прес“, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
Той бе придружен от асистентите си Зулфикар Мехр и Акрам Кхан, като част от инициативата за популяризиране на традиционният си плод манго. Тримата се срещнаха с кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев и заместникът му Крум Милев. Гостите на Дупница подариха на кметския екип от сорт манго, който вирее само в тази страна.
Пакистанските дипломати разгледаха някои от забележителностите на града, като посетиха и изложбата на известният художник Николай Янакиев, чийто творби са изложени в Околийска къща и "Тюрмето". Гостуването им ще продължи с посещение в ЦНСТ "Надежда", а след 16,30 часа ще бъдат в Парк "Рила".
В барбекю-зоната ще бъдат предоставяни за дегустация на жителите на града безплатно шейкове с манго, както и типично пакистански ястия, а от 18 часа е предвидена демонстрация на традиционния спорт за 207-милионната страна крикет. В програмата е заложена демонстрация по таекуондо, както и музикална програма с участието на местни групи.


Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да