Рубрики
Реклама
Партньори
АДМ съд потвърди глоба-15 000 лв наложена от ОДБХ - Кюстендил на търговец от квартал Изток
  Категория: Правосъдие     17:47 - 10/July/2019

Лицето е санкционирано за нарушение-констатирано на на 03.12.2018г. в работещ търговски обект, находяща се в Кюстендил, в квартал Изток,относно липса на регистрация за търгуване с храни в обект, нерегистриран по законовия ред.

В заседание на Административен съд Кюстендил в съдийски състав с председател съдия Галина Стойчева ,беше потвърдено решение на Районен съд Кюстендил относно наложена глоба в размер на 15 000 лева на търговец от квартал Изток наложена от ОДБХ Кюстендил,-според публикувано решение на съда в страницата на АС Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес“.
Предмет на касационно оспорване в Административен съд -Кюстендил е решение на КРС, за потвърдено Наказателно постановление. на директора на ОДБХ – Кюстендил относно санкционирано лице-търговец , като му е наложено административно наказание „глоба“ в размер на 15000 лв.
Лицето е санкционирано за нарушение-констатирано на на 03.12.2018г. в работещ търговски обект, находяща се в Кюстендил, в квартал Изток,относно липса на регистрация за търгуване с храни в обект, нерегистриран по законовия ред. В обекта на стелажи и на пода са намерени разположени опаковани храни в т.ч. захарни изделия, шоколадови изделия, стекове безалкохолни напитки, на бара е имало кафе машина, насипна захар в купичка, пластмасови чаши за еднократна употреба, бъркалки.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да