Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Окръжна прокуратура Кюстендил върна казуса –заканa за убийство на първа инстанция с указания как да се процедира
  Категория: Правосъдие     10:28 - 10/May/2019

След отказ на Районна прокуратура –Кюстендил да образува наказателно постановление за закана за убийство отправени от Стоян Игов-Голъовеца, обществения посредник Васил Иванов изпрати жалба до Окръжна прокуратура-Кюстендил откъдето е отменено постановлението на Районната прокуратура с указания как да се процедира.

След отказ на Районна прокуратура –Кюстендил да образува наказателно постановление за закана за убийство отправени от Стоян Игов-Голъовеца, обществения посредник Васил Иванов изпрати жалба до Окръжна прокуратура-Кюстендил ,откъдето е отменено постановлението на Районната прокуратура с указания как да се процедира,предаде репортер на “Кубер прес”.
Случаят касае отправени заплахи за убийството от един от тримата братя от фамилията Голъовци в Кюстендил към Емил Манов и негови работници.Повод за заплахите е скандал между двете страни възникнал заради безстопанствено пуснати коне в района на КАТ Кюстендил в посока преди село Ябълково.
Конете са собственост на Стоян Игов който вече е с две глоби от по 2 000 лева.Потърпевшия е повдигнал проблема с конете които са предпоставка за ПТП та по време на проведено обществено обсъждане .Районна прокуратура тогава се самосезира ,обществения посредник също е изпратил сигнал до обвинението в Кюстендил.
Припомняме,че заради опасностите и рисковете които създават безстопанствените коне Областно пътно управление монтира в района еластична ограда със цел ограничаване преминаването.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама