Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
19-годишен кюстендилец счупи черепа на познат
  Категория: Правосъдие     10:07 - 30/April/2019

Образуваха 2 БПП в РУ Дупница управление на МПС след употреба на алкохол и наркотици,в РУ Кюстендил –две за алкохол.
19-годишен кюстендилец е нанесъл средна телесна повреда на свой познат – ударил го е с твърд предмет по главата, пострадалият е със счупен череп,съобщиха за “Кубер прес”, от полицията в Кюстендил.
Закаран е в кюстендилската болница за лечение. Инцидентът е възникнал на 28 април вечерта на ул. „Мездра“. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

2 бързи полицейски производства са започнати в РУ Дупница на 28 април за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотично вещество. 25-годишният водач, който е управлявал след употреба на наркотик, е от София, 45-годишният водач, който е управлявал след употреба на алкохол, е от Дупница, резултатът му е 2.40 промила алкохол. Тестовете са направени с техническо средство.

В РУ Кюстендил са започнати 2 бързи полицейски производства за управление на МПС след употреба на алкохол. Единият водач е на 45 години и е бил зад волана с 1.57 промила, другият е на 35 години и е бил зад волана с 1.25 промила алкохол в издишания въздух.

 

Kuber pres

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама