Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ВСС пенсионира съдия Бамбов от Кюстендил и назначи Ели Скоклева за зам.председател на съдът в Дупница
  Категория: Правосъдие     19:22 - 24/April/2019

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет поощри и освободи от длъжност поради пенсиониране Красимир Ламрев Бамбов – съдия в Окръжен съд – Кюстендил, с отличие „личен почетен знак: първа степен – златен“, както и с парична награда в размер на 1000 лв. за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества,съобщава сайта на Висшия съдебен съвет, предаде репортер на “Кубер прес”.
Решението е по предложение на Мирослав Начев – административен ръководител – председател на Окръжен съд – Кюстендил.
Той посочва, че целият трудов стаж на съдия Красимир Бамбов е преминал в съдебната система, като съдебен изпълнител, съдия и заместник-председател на Районен съд – Дупница. След 01.07.1992 г. е съдия в Окръжен съд – Кюстендил. Заемал е длъжността „административен ръководител – председател“ и има принос за функционирането на съда като независима институция, осъществяваща качествено правосъдие. Сочи се безукорното му изпълнение на служебните задължения и изградения авторитет сред магистратите и съдебните служители.

ВСС освободи Людмила Василева Стойнова-Панайотова, от заеманата длъжност „заместник на административния ръководител – заместник-председател“ на Районен съд – Дупница. и я преназначи на заеманата преди назначаването ѝ на ръководен пост, длъжност „съдия“ в Районен съд – Дупница, считано от датата на вземане на решението.
С решението се назначава Ели Георгиева Скоклева – съдия в Районен съд – Дупница, за „заместник на административния ръководител – заместник-председател“ на Районен съд – Дупница.
Предложение за назначенията е направено от административния ръководител на Районен съд – Дупница.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама