Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Дупнишки полицаи задържаха 60-годишен кюстендилец с наркотици
  Категория: Правосъдие     12:22 - 24/April/2019

Пътни полицаи от Кюстендил установиха при проверка на джип , че водачът си служи с неистински документи за платена застраховка. Откраднаха измервателни уреди от служебен автомобил паркиран в Ябълково.

Вчера дупнишки полицаи са задържали 60-годишен кюстендилец за притежание на наркотично вещество,съобщиха за “Кубер прес”, от полицията в Кюстендил.
Служителите спрели за проверка в близост до пътен възел “Бобошево“ л.а. „Рено“, открити и иззети са 10 грама амфетамин, водачът е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста на РУ Дупница. Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера пътни полицаи от Кюстендил при извършена проверка на джип „Гранд Чероки“ са установили, че водачът си служи с неистински документи за платена застраховка. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил.
Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на измервателни уреди от служебен автомобил, който е бил паркиран в землището на с. Ябълково. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, започнато е досъдебно производство по случая.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама