Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В КН област образуваха 7 БПП, за МПС управление след употреба на алкохол и дрога
  Категория: Правосъдие     10:22 - 22/April/2019

В Дупница “изчезна” МПС- регистрационна табела , 2 гуми са повредени, счупено е стъкло на врата на автобус. 9 пожара са гасили екпина районните служби ПБЗН в Кюстендилска област през почивните дни.

В края на миналата седмица в РУ в Кюстендилска област са започнати 7 бързи полицейски производства, съобщиха за “Кубер прес”, от полицията в Кюстендил.
4 от тях са за управление на МПС след употреба на алкохол, 2 – за управление на автомобил и мотоциклет без регистрационни табели, 1 – за управление на МПС след употреба на наркотични вещества. 220 къса цигари без български акцизен бандерол са открили и иззели дупнишки полицаи от жител на с. Усойка. Проверката е извършена в края на миналата седмица в селото, по случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Дупница.
Кражба на регистрационна табела на автомобил, паркиран на ул. „Прогона“ в Дупница и 2 гуми повредени, счупено стъкло на предна врата на автобус, паркиран в жк „Бистрица“ са заявени в РУ Дупница в края на миналата седмица, местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, започнати са досъдебни производства по случаите.

9 пожара са гасили екпина районните служби ПБЗН в Кюстендилска област през почивните дни. Щети е нанесъл пожар в автовоз в с. Гърляно, изгоряла е изолацията на кабината, причина за пожара е техническа неизправност. Няма пострадали хора.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама