Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
От кюстендилец конфискуваха 4200 къса контрабандни цигари
  Категория: Правосъдие     13:37 - 15/April/2019

V  Кюстендил образуваха производство срещу вода с 2,77 промила.На ГП Е -79 спипаха водач да управлява след употреба на дрога. МПС без табели обявен за издирване е установено в Рашка Гращица.

В края на миналата седмица е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил за престъпление срещу данъчната система, съобщиха за “Кубер прес”, от полицията в Кюстендил.
При извършена проверка в имот, собственост на 44-годишен кюстендилец, са открити и иззети 4200 къса цигари без български акцизен бандерол. За случая е уведомен дежурен прокурор.

В края на миналата седмица пътни полицаи са задържали37-годишен водач на л.а. за управление след употреба на алкохол – дрегерът е отчел резултат 2.77 промила, автомобилът е бил без регистрационни табели. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Рила срещу водач на л.а.“Пежо“. Той е управлявал след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на ГП Е 79, водачът, който е от Перущица, е задържан за 24 часа в ареста на РУ Рила, за случая е уведомен дежурен прокурор.

Лек автомобил „Опел Корса“, без регистрационни табели и обявен за издирване от столично районно управление, са установили криминалисти от Кюстендил в с. Рашка Гращица. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама