Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Спипаха 24 годишен крадец на 3000 лева от къща в Яхиново
  Категория: Правосъдие     13:00 - 9/April/2019

Водач причини ПТП в Багренци, има материални щети - на МПС-то на стълб на електропреносната мрежа. В Кюстендилска област установиха 1146 нарушения. 301 са със стационарен преносим уред.

Вчера дупнишки полицаи са установили извършител на кражба от къща в с. Яхиново,съобщиха за “Кубер прес”, от полицията в Кюстендил.
24-годишният мъж е проникнал в къщата в селото през незаключена врата и е отнел 3000 лв. на 1 април. Той е от с. Големо село, установен и задържан е в Бобов дол. Известен е на полицията с противозаконни деяния. Работата по образуваното досъдебно производство в РУ Дупница продължава. 24-годишният извършител на кражбата ще остане в полицейския арест 24 часа.

Вчера 22-годишен водач на л.а. „Форд“ е нарушил правилата за движение и е причинил ПТП в с. Багренци, нанесени са значителни материални щети - на автомобила и на стълб на електропреносната мрежа.
По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

По време на едноседмичната специализирана операция за контрол на скоростта на територията на Кюстендилска област са установени 1146 нарушения. 301 от тях са установени със стационарен преносим уред, 631 са установени с мобилните системи за контрол на скоростта и 214 – със стационарна камера.
Операцията се проведе за времето от 1 до 7 април.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама