Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
5 фирми искат рехабилитацията на уличната мрежа в Дупница и селата
  Категория: Регионални     13:18 - 1/April/2019

895 485 лева са предвидените средства. Най-много са заложени за селата – 408 000 лева, а за града са 400 000 лева. За 4-класната мрежа са предвидени 50 000 лева, а за републиканските пътища в чертите на Дупница – 37 485 левa.

5 са фирмите, които подадоха документи за участие в обществената поръчка по избор на изпълнители за рехабилитация на уличната мрежа в Дупница и селата,комисия, с председател зам.кметът на Община Дупница Крум Милев отвориха днес в открито заседание и в присъствието на участници документите,съобщи за “Кубер прес”, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
895 485 лева са предвидените средства. Най-много са заложени за селата – 408 000 лева, а за града са 400 000 лева. За 4-класната мрежа са предвидени 50 000 лева, а за републиканските пътища в чертите на Дупница – 37 485 левa. Максималните срокове за ремонт са до 45 дни. Най-голям е интересът към ремонтите на улиците в града и селата. Всички 5-има участници - "Инфракорект Строй" ЕООД - Перник, "Автомагистрали Хемус" АД-София, "Меридиан" ЕООД-Дупница, ДЗЗД "СБС"-Благоевград и "Мегаинвест-холд" ЕООД-Дупница ще се конкурират в надпреварата за рехабилитация на селата. Всички изброени, без "Меридиан" пък "играят" и за градската улична мрежа. За рехабилитация на 4-класната пътна мрежа, участниците са "Меридиан" и "Автомагистрали Хемус" АД, а за републиканските пътища в чертите на Дупница няма кандидати.
След проверка на документите, комисията ще се произнесе с решение за дата и час на отваряне ценовите оферти на допуснатите участници.
Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама