Рубрики
Реклама
Партньори
Кмета на община Кюстендил сключи меморандум за сътрудничество с „Национална компания индустриални зони”
  Категория: Новини     15:32 - 12/January/2018

Петър Паунов: Подписваме рамков договор за партньорство. Каса е се за конкретен имот, близо 200 дка. Близо е до пътя за Македония и надявам се в близост до чакания Коридор №8.Това е ключово партнъорство за началото на 2018 година ,което идва ден след поемането на страната на евро-председателството на Съвета на Европа.

В Общинска заседателна зала в Кюстендил,кмета на Община Кюстендил Петър Паунов и изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони“ Антоанета Барес подписаха меморандум за сътрудничество,в присъствието на зам.-кметовете Светослав Василев, Надя Каратова и Радмила Рангелова,предаде репортер на “Кубер прес”.
Антоанета Барес изрази задоволство от присъединяването на Община Кюстендил към инициативата за развитие на индустриалните зони в България и подкрепата на общината-което е изключително важно за ситуирането на инвестиции.
Тя добави,че днес в Кюстендил е подписан акт за скрепяване на сътрудничество с надежда за бъдещи инвестиции на територията на община Кюстендил.
”Подписваме рамков договор за партньорство. Каса е се за конкретен имот, близо 200 дка. Близо е до пътя за Македония и надявам се в близост до чакания Коридор №8.Това е ключово партнъорство за началото на 2018 година ,което идва ден след поемането на страната на евро-председателството на Съвета на Европа.”отбеляза кмета на Община Кюстендил Петър Паунов.


Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да