Рубрики
Реклама
Партньори
Дупница с договор за извозване на битовите отпадъци
  Категория: Регионални     15:29 - 12/January/2018

Срокът на договора е до 24 месеца, а заплащането е на база количество отпадък. Провеждането на процедурата обхваща и други две общини - Бобов дол и Сапарева баня, като Община Дупница бе водеща в провеждането и реализирането на процедурата по избор.

Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев сключи официално договорът с "Екобулсорт" ЕАД за извозване на битовите отпадъци до изграждането на депото за неопасни отпадъци, съобщи за “Кубер пред”, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
Столичната фирма бе единствената, която се яви на обществената поръчка и парафирането на контрактът стана факт вчера в кабинета на кмета. От страна на фирмата, договорът бе сключен от изпълнителния й директор Видьо Видев. Срокът на договора е до 24 месеца, а заплащането е на база количество отпадък.
Провеждането на процедурата обхваща и други две общини - Бобов дол и Сапарева баня, като Община Дупница бе водеща в провеждането и реализирането на процедурата по избор. Събираният отпадък ще бъде извозван в кв.Филиповци в София. "В Дупница проблем с боклуците няма. Проблемът е разрешен, както бяхме обещали", лаконичен бе инж.Чимев.
Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да