Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
23 годишния Николай Христов от Кюстендил с бронзов медал от Олимпийските игри в в Дефлимпикс
  Категория: Култура и спорт     17:42 - 28/July/2017

Николай Христов от Кюстендил:”Оценявам успехът като пореден, тренъорът ми се радва повече от мен.Ще работя за златен медал,мечтата ми е да да бъда в Националния отбор и да представям все по-добре България”.
В изявление пред медии Борислав Иванов тренъор на 23- годишния Николай Христов от Кюстендил който спечели -с бронзов медал от Олимпийските игри в Дефлимпикс ,каза че медалиста се е състезавал със 120 състезатели от 20 държави,предаде репортер на “Кубер прес”.
Николай Христов е състезател на карате клуб “Дарис”, с треньор Борислав Иванов ,той печели бронзовия медал за България в спорта карате, на дисциплината кумите .
По думите на тренъорът, Николай Христов е постигнал изключителен успех за българското карате и за Федерацията на глухите ,с победа над италиански състезател с 4 на 1 българския представител печели медала.
”Оценявам успехът като пореден, тренъорът ми се радва повече от мен.Ще работя за златен медал.Мечтата ми е да бъда в Националния отбор и да представям все по-добре България”,каза медалистът .
Той тренира карате от малък, обича този спорт защото го учи на дисциплина,да бъде в мир със себе си и да контролира емоциите си. По думите му още не е успял да се справи с последното.
Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама