Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Търсят 6-ма служители-надзиратели да бъдат назначени в затворът в Бобов дол
  Категория: Регионални     16:04 - 24/July/2017Надзирателите ще бъдат назначени след конкурс,заплата е над минималната за страната.
В затворът в Бобов дол търсят спешно надзиратели,на щат ще бъдат назначени шест души ,които трябва да отговаря на определени условия, сред които и да са с чисто съдебно минало, съобщават от “Изпълнение на наказанията”,на чийто сайт е публикувана обявата за набиране на кадри,предаде репортер на “Кубер прес”.
Срокът за подаване на документите е до 28 юли,кандидатите не трябва да са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса, което е свързано с необходимостта от обучение за заемане на съответната длъжност.
Бъдещите надзиратели трябва да притежават средно образование, да са клинично здрави, да не страдат от психични заболявания и да са годни по медицински показатели за държавна служба.
. Конкурсът ще премине в 4 етапа - изследване на физическата годност, изследване на интелектуалните способности и познания, психологическо изследване и заключително интервю. При кандидатстването задължително трябва да се представи и свидетелство за съдимост.
Със заповед на зам.министърът на правосъдието е обявен конкурса, за заемане на шестте вакантни бройки за длъжността “Надзирател –ІІ.І степен” в затвора в град Бобов дол,област Кюстендил.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама