Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Дупница с 12 работни места в Център за възрастни хора с увреждания – шанс за активно включване
  Категория: Регионални     15:02 - 5/July/2017Свободните позиции са за Директор, Социален работник, Медицинска сестра, Рехабилитатор, Арттерапевт, Трудотерапевт, Психолог и 5 човека санитари.

Община Дупница обяви 12 свободни работни места по проект „Дневен център за възрастни хора с увреждания – шанс за активно включване”, съобщи за “Кубер прес”, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
Със заповед на кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев ще бъде направен подбор на екип за работа, който ще обгрижва през деня възрастни хора в центъра, който предстои да бъде открит в старата поликлиника. Свободните позиции са за Директор, Социален работник, Медицинска сестра, Рехабилитатор, Арттерапевт, Трудотерапевт, Психолог и 5 човека санитари. Екипът за работа в Дневния център за възрастни хора с увреждания се назначава на трудови договори на базата на необходимите квалификация и опит, така че да изпълнява заложените в проекта дейности.
Документите се подават в деловодството на Общината и включват: Заявление - по образец, Документ за самоличност (за справка), Автобиография, Документ за придобита образователна степен и съотносимост за съответната длъжност квалификация, Декларация за трудова заетост (ако е приложимо) - образец, Служебна бележка от учебно заведение (ако кандидатът учи), Пенсионно разпореждане (само за кандидат, който е придобил право на професионална пенсия за ранно пенсиониране и е в трудоспособна възраст), Декларация за съгласие за предоставяне и ползване на лични данни – образец и Декларация за съдимост и здравословно състояние – образец.
Крайният срок за подаване на документите е 18.07.2017 г. включително до 17:30ч.

Одобрените по документи, ще бъдат поканени на последния етап по избор на персонал - събеседване.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама