Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Дупница търсят 3-ма водачи на машина за полагане на пътна маркировка
  Категория: Регионални     16:12 - 4/July/2017Община Дупница обяви свободни 3 места за водачи на машина за полагане на пътна маркировка,съобщи за “Кубер прес”, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
Припомняме, че Община Дупница закупи такава машина и сама ще полага маркировката на територията на града и селата. Кандидатите трябва да са със свидетелство за управление на МПС категория В, С, Т сертификат за машинист с опит от минимум 2 години. Документите, придружени с автобиография, лична карта (копие) и документ за завършено образование (копие) се подават в деловодството на администрацията придружено с молба по образец за кандидатстване.
Крайният срок за подаване на документите е 17 юли до 17 часа.
Рехабилитация на междуградската улична мрежа започна от днес на територията на община Дупница. Поръчката бе спечелена от "Меридиан", които подеха работа от днес от района на село Делян. Офертата, с която спечелиха поръчката е 59 048 лева. От началото на седмицата стартираха ремонтните дейности и на гробищния парк в Дупница. Ремонтът се извършва от "Автомагистрали Хемус", които предложиха най-=добра оферта в процедурата по избор на изпълнител.
До дни стартира и рехабилитацията на вътрешно-градската улична мрежа с изпълнител "Инфракорект". Представители на фирмата, заедно със служители от Община Дупница извършиха съвместен оглед на предвидените за рехабилитация участъци, като вече започна подготовката на пропадналите участъци за ремонтирането им.Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама