Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Собственици на домашни любимци в Кюстендил – бъдете внимателни!
  Категория: Регионални     16:28 - 3/July/2017Българската агенция по безопасност на храните призовава гражданите на област Кюстендил да бъдат внимателни при избор на услугата „транспортиране на животни“ на техния домашен любимец.

Българската агенция по безопасност на храните призовава гражданите на област Кюстендил да бъдат внимателни при избор на услугата „транспортиране на животни“ на техния домашен любимец,съобщиха за “Кубер прес”, от БАБХ .
В Агенцията все по-често постъпват сигнали срещу лица, публикували в интернет пространството услугата „транспортиране на животни“. В последствие се оказва, че такава услуга или не се осъществява или се извършва нерегламентирано и много потребители остават излъгани, включително и финансово.
Всеки директор на съответната Областна дирекция по безопасност на храните, на чиято територия се намира седалището на превозвача, издава удостоверение на водачи на транспортни средства, в които се превозват животни, както и на придружители на животни при транспортиране. Използваните за целта транспортни средства трябва да бъдат одобрени от областната дирекция по безопасност на храните и нито едно лице (физическо или юридическо) не може да бъде превозвач, ако не притежава лиценз, издаден от Българската агенция по безопасност на храните.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама