Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Сръбската изпълнителка Неда Ураден ще пее в Дупница
  Категория: Регионални     13:27 - 25/April/2017Една от най-големите звезди на сръбската музика идва за концерт в Дупница,съобщи за “Кубер прес”, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
Легендарната сръбска певица Неда Украден ще бъде част от кулинарно-музикалния фестивал "Tabiet", на който домакин ще бъде Парк "Рила" от 5 до 8 май. Сръбската мегазвезда ще забавлява дупничани и гостите на града с легендарните си хитове "Шуми, Шуми Яворе", "Зора е...", "Йорговани", "Диаманти" и други на 6 май. Почти всички хитове на Украден се изпълняват от родните фолкдиви в български варианти. На 2 март тази година тя бе част от Балканския бал и пя в препълнената зала "Арена Армеец", а сега дупничани ще могат да се насладят на изпълненията й напълно безплатно. Организаторите от "Tabiet" и Община Дупница подготвят още изненади с хитови изпълнители за гостите на 4-дневния фестивал, на който всеки ще може да опита вкусни гозби и питиета от най-различни кухни и готвачи от цял свят.
"Надяваме се, че паркът ще успее да събере всички наши съграждани и гости, защото очакваме не малко хора от съседните общини. Програмите са целодневни с най-различни атракции, игри за публика и забавления, спортни турнири, детски кът... Домакини сме на един от уникалните фестивали, каквито са много малко на Балканите. Хубавото е, че фестивалът ще бъде именно в почивните дни, което ще даде възможност на цели семейства да изкарат незабравими мигове. Очаквайте имената на още много атрактивни певци", коментира директорът на Дирекция "Хуманитерни дейности" Таня Петрова.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама