Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Сапарева баня провеждат среща за финансиране по Програмата за селските райони
  Категория: Регионални     17:06 - 24/April/2017В Сапарева баня ще се проведе информационна среща във връзка с възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони през 2017 г.

Информационно-разяснителна среща на тема: "Възможности за финансиране по Програма за развитие на селските райони през 2017 г." ще се проведе в Сапарева баня на 27-ми април в четвъртък,съобщи за “Кубер прес”,Десислава Айдарова пресаташе на община Сапарева баня.
Информационната среща ще се състои от 13:30 ч. в Заседателната зала на Община Сапарева баня. Събитието се организира от Областен информационен център - Кюстендил и е отворено за земеделски производители и други заинтересовани лица.
По време на разяснителната среща ще бъде представена информация за мерки от ПРСР, които предстоят да бъдат отворени за кандидатстване до края на 2017 г. Акцентът ще бъде върху подмярка 6.1. "Създаване на стопанства на млади фермери" и подмярка 4.1.2. "Инвестиции в земеделски стопанства по Тематична подпрограма за развитие на малки стопанства".
Участие в срещата ще вземе и представител на Национална служба съвети в земеделието (НССЗ), който ще разясни в детайли изискванията за кандидатстване по подмерките.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама