Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Ще има пролетното миене на улиците в Дупница
  Категория: Регионални     16:42 - 19/April/2017От 22 до 27 април ще се извърши пролетното миене на улиците в Дупница, съобщи за “Кубер прес”, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
Дейностите ще се извършват във вечерните часове и през нощта, за да не се затруднява движението по улиците и създава дискомфорт на пешеходците. Изготвен е график по дни. В обхвата на пролетното измиване попадат всички централни артерии. По график ще се започне с Парк Рила и улиците "Орлинска" и "Патриарх Евтимий", а в следващите дни и останалите главни улици.
От общинското предприятие по озеленяване и поддръжка пък започнаха косенето на зелените площи на територията на града. То трябва да приключи до края на следващата седмица, защото в първите 10 дни на месец май е предвидено да бъдат напръскани всички площи и детски градини с препарати срещу кърлежи и други инсекти.
Ще има пролетното миене на улиците в Дупница От общинското предприятие по озеленяване и поддръжка пък започнаха косенето на зелените площи на територията на града. То трябва да приключи до края на следващата седмица, защото в първите 10 дни на месец май е предвидено да бъдат напръскани всички площи и детски градини с препарати срещу кърлежи и други инсекти. Това са улиците, предвидени за миене: ул. Патриарх Евтимий Парк Рила ул.Христо Ботев ул. Андон Величков ул. Цар Борис I ул. Одрин пл.Свобода Община Дупница - прилежащи улици - паркинг ул. Свети Иван Рилски до изхода за Благоевград ул. Георги Икономов ж.п. Гара ул. Хан Аспарух ул. Цар Освободител ул. Саморанска - над бензиностанция Лукойл ул.Орлинска - от сфетофари гр. София ул. Венелин от петте кюшета до ж.п. Гара ул.Отец Паисий ул. Опълченска ул.Васил Левски ул. Страхил войвода ул. Цар Симеон Велики ул.7-ма рилска девизия между Венелин и Симеон

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама