Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
„Виктория“ в защита честта на Перник, Кюстендил и Благоевград на финалите- Фен Купа 2016
  Категория: Култура и спорт     15:43 - 11/October/2016


Тимът на „Виктория“ ще защитава честта на Перник, Кюстендил и Благоевград в националните финали на Фен Купа 2016.

Този уикенд на 15 и 16 октомври Пловдив ще е домакин на националните финали на Каменица Фен Купа 2016,съобщи за “Кубер перс”, Данаил Данов. Кулминацията на турнира ще се проведе на игрищата в Младежки спортен център – Гребна база. Там 12-те най-силни отбора от приятели в България ще се впуснат в битка за голямата награда – приключение зад кулисите на Камп Ноу, предвождано от легендата Христо Стоичков.
Тимът, който ще защитава честта на Перник, Кюстендил и Благоевград, е „Виктория“ -Перник. Играчите му са здрави като винкели и са известни с неутолимата си жажда...за победа. Пътят им до националните финали не беше никак лесен, но това не им попречи да стигнат до тук. Сега между тях и Камп Ноу стоят само няколко победи и те ще покажат най-доброто, на което са способни.
Финалите ще протекат по традиционната за Фен Купа игрова схема – групова фаза, последвана от директни елиминации. Претендентите ще бъдат разделени в 3 групи по 4 отбора. Безпогрешната ръка на Божидар Искренов „Гибона“ ще изтегли жребия. Освен него като официални гости ще присъстват зам. кметът на Пловдив Георги Титюков, и футболните знаменитости Петър Зехтински, Атанас Узунов и Динко Дерменджиев.
Името на златните медалисти от 14-тото издание на Фен Купа ще стане ясно в неделя, веднага след финалния мач, който започва в 12:30ч. Купата на националните шампиони ще бъде връчена от министъра на младежта и спорта Красен Кралев, по време на официалното награждаване, което стартира в 13:15ч.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама