Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Ще се проведе фестивал на хвърчащите хора - Flayer Fest 2016 -Dupnitsa
  Категория: Скандално     15:39 - 17/August/2016


Започва ремонт на пътя към общинското депо, което се намира над жк.Бистрица

Фестивал на хвърчащите хора - Flayer Fest 2016 Dupnitsa ще се проведе в събота край Дупница, съобщи за “Кубер прес”, Христо Апостолов пресата на община Дупница.
Организатори на култовото събитие са Община Дупница и Клуб "Свободен полет" - Дупница, като специални гости ще бъдат Балонен клуб "АЕРОАКТ" гр.Варна. Откриването е в 09.00 ч. на ливадите срещу Парк "Рила" с демонстрационни полети като фестивалът ще бъде през целия ден с редица възможности за всички желаещи "да полетят".
Освен демонстрации, организаторите са предвидили и пускане на хвърчила, работилница за хартиени самолетчета, демонстрации с моторен парапланер, а гвоздеят ще бъде от 19 часа с издигането на топловъздушен балон.
Организаторите са подготовили и изненади за зрителите. Очакват се много гости и летящи на различни въздушни атракциони от цялата страна, като за целта ще има импровизиран къмпинг още вечерта край Парк Рила.

От утре започва ремонт на пътя към общинското депо, което се намира над жк.Бистрица. За целта, ще бъде изграден алтернативен маршрут за движещите се в посока депото и почивната станция над града автомобили и камиони на почистващата фирма.
От сутринта ще бъдат поставени необходомите сигнални знаци и упътвания.
Пътят е в изключително окаяно състояние с множество пропадания и хлътвания. Участъкът за рехабилитация е от бившия обувен завод Гарант до разклона за общинското депо.
Oт началото на месец септември, депото започва да се стопанисва от Община Дупница, тъй като договорът на досегашния му ползвател изтича на 26 август.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама