Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Театърът на Варна представя "Брак по принуда" в ОбДТ "Невена Коканова"-Дупница
  Категория: Регионални     14:12 - 30/June/2016


Общинска художествена галерия град Дупница организира Пърформанс "Италианска романтика на открито"
Драматичен театър "Стоян Бъчваров" гр.Варна представя "Брак по принуда" от ЖАН БАТИСТ МОЛИЕР на 04.07.2016 г. от 19.00 ч. в ОбДТ "Невена Коканова"-Дупница, съобщи за “Кубер прес”,Христо Апастолов пресаташе на община Дупница. Участват: Николай Божков, Петя Янкова, Стефан Додуров, Веселина Михалкова, Валери Вълчев, Николай Кенаров, Адриан Филипов, Екатерина Георгиева, Ина Добрева, Пламен Димитров, Стоян Радев.
„Брак по принуда” е един изключително забавен спектакъл под режисурата на проф. Пламен Марков, наситен с чувството за хумор, характерно за времето на Молиер. Впрочем не само за него. Молиеровите фарсове, в които лесно може да се открият аналози с днешния ден, въздействат като съвременни ситуационни комедии, така че зрителят със сигурност ще се забавлява. Във всеки случай си струва да се замислиш над финансовата изгода от един брак, дори ако той не ти е по сърце :)

Общинска художествена галерия град Дупница организира Пърформанс "Италианска романтика на открито" на 14 юли 2016 г. в 17:00
Пърформанса ще бъде осъществен от художника Здравко Анев, под звуците на китара: Деметра Минкова и цигулка: Владимир Тасев.
Художникът ще рисува в пространството между Изложбена зала "Околийска къща" и ОбДТ "Невена Коканова".Музикантите ще свирят от балкона на Изложбена зала "Околийска къща".

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама