Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Общинските съветници от ГЕРБ - Бобошево проведоха изнесена приемна в с. Усойка
  Категория: Регионални     11:02 - 24/June/2016


Общинските съветници от ГЕРБ в община Бобошево - Даниела Стоянова, Гергана Виделова и Василка Граховска, проведоха изнесена приемна с жителите на с. Усойка,съобщи за “Кубер прес”,Десислава айдарова пресаташе на ПП ГЕРБ Кюстендил. Срещата с жителите на бобошевското село се състоя в залата на читалище "Васил Левски" и продължи повече от два часа и половина.
На предишната приемна на ГЕРБ съветниците бе поставен казусът с нерегламентираното паркиране на селскостопанска техника по уличната и тротоарната мрежа в Бобошево. Общинските съветници информираха гражданите, че са предприели действия във връзка с решаването на този проблем и има направено от тях предложение за промяна на Наредбата за обществен ред и сигурност. На следващата сесия през месец юли ще се предложи за гласуване "да се забрани оставянето и паркирането на селскостопанска техника, без резрешението на Общината, за повече от 48 часа в предназначените за обществено ползване площи, тротоари, улици и други".
Представителите на ГЕРБ увериха, че се работи и за решаването на друг поставен казус - уличен стълб, който се е наклонил опасно и може да доведе до инцидент. Изпратено е писмо и са сигнализирали ЧЕЗ, чиято собственост е и стълбът.
На приемната жителите на с. Усойка отново поставиха проблема с лошото качество на питейната вода и ниското й налягане. Общинските съветници заявиха, че са изпратени проби до РЗИ и се очаква отговор.
Бе обсъдена и необходимостта от монтиране на парапет на гробищния парк в селото, както и други текущи проблеми, свързани с инфраструктурата.
"Ще поставим така зададените от вас проблеми пред компетентните институции и ще следим за тяхното решаване", поеха ангажимент съветниците от ГЕРБ - Бобошево.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама