Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Мая Манолова пита: “На кого продаде Кюстендил, кандидат-кмета Паунов?”
  Категория: Политика     15:44 - 13/October/2011

Истината е че кюстендилци имат право да зададат въпроса и да получат отговор на най-важния въпрос за зависимостите на кандидатите за кметове,да стане ясно кой стой зад всеки от тях,каза на брифинг Мая Манолова депутат от КБ,предаде репортер на “Кубер прес”.
Кой е зад кандидат-кмета на Коалиция “Кюстендил”-Петър Паунов,знае всеки кюстендилец,икономическите интереси които стоят зад него са известни, поясни тя.“Макар,той много удобно да продължава да премълчава името на новия си благодетел-лицето,името,фирмата на която продаде града, въпросът е отворен.”На кого продаде Кюстендил кандидат- кмета Петър Паунов? Коя е институцията купила облигационния заем на стойност над 13-млн.лева с 6,5 лихва,които пари ще бъдат връщани повече от 10- години?”,пита депутатката. Манолова категорично зави,че зад БСП Кюстендил и нейния кандидат за кмет Мая Шишкова не стоят никакви икономически интереси.По думите й с мита за ВИС кандидат–кмета Паунов плаши гаргите,защото групировката не съществува повече от десетилетие. Всеки в България знае коя политическа сила е свързана с ВИС още от зараждането й,това е СДС която в настоящия момент подкрепя кандидат-кмета Паунов.Ако има лице в града което да е свързано и зависимо от несъществуващата групировка това е той,обясни народната представителка.
Манолова коментира колко струва нагледната агитация и предизборната кампания на всеки от кандидат-кметовете.”Има кандидат за кмет който притежава 2-вестника и една-ТВ,които денонощно сипят лъжи и клевети срещу опонентите.Кандидата на ГЕРБ Кюстендил разполага със сериозен финансов ресурс –най-малкото ако съдим по над 10-те билборда разположение на територията на общината. Билбордовете на БСП- кандидат-кмета Мая Шишкова струват 4000 лева, сума 2- пъти по-малка от тази която кандидатите за кметове на ГЕРБ и Коалиция ”Кюстендил” са платили за банери в електронни медии.“Начина по който разполагат предизборните плакати на кандидат-кмета на Коалиция ”Кюстендил”е впечатлил кюстендилци виждайки,че няма павилион и кафене в което да не виси лика на Петър Паунов.Това не е доброволно,хората са заставени да слагат плакатите,защото продължават да имат висящ договори с общината”,разясни депутатката.
Според нея по същия начин местни заведения са принудени да раздават безплатни бонбони и захарчета на ГЕРБ,подаръка не може да бъде отказан от собствениците,защото много от нещата в бизнеса им зависят от управляващите. Досега не е имало управляващи които толкава брутално да използват властта за да притесняват хората и да нагнетяват ситуацията с пропагандирането на кандидатите им.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама