Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Кандидат-кмета на ГЕРБ разговаря с представители на НПО от България, Македония и Албания
  Категория: Политика     14:14 - 12/October/2011

На бизнеса трябва да се помага - това бе мотото на приветствието, с което кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Кюстендил инж. Никола Татарлиев се обърна към срещата на неправителствени организации от България, Македония и Албания,съобщават за “Кубер прес”от пресцентъра на ПП ГЕРБ Кюстендил.
Представителна 27- членна делегация от двете балкански държави пристигна във вторник в Кюстендил, за да обсъди с колегите си от България възможностите за съвместен бизнес и усвояване на евросредствата, предвидени по трансгранични програми. Пред гостите инж. Татарлиев сподели, че е отворен за инициативи и съвместни проекти и посочи, че именно с възможностите на общината и държавата може реално да се подпомогне бизнеса в региона.
На срещата стана ясно, че има и конкретни предложения за съвместен бизнес от страна на албански и македонски малки и средни фирми към българските им партньори. Това Татарлиев коментира с думите – „Ако бъда избран за кмет на общината, ще ви предоставя максимално добри условия, за да развиете своите идеи.Аз самият идвам от бизнеса и съм наясно какво може да се направи със съвместни усилия на няколко малки и средни компании, особено, когато имат подкрепата на общината и държавата”.Гостите и българските участници изпратиха поздравлението на Татарлиев с аплодисменти.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама