Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
63-годишен тормози жителите на с.Преколница, конят му вандалства в гробищния парк
  Категория: Регионални     16:52 - 20/November/2010

Жителите на с.Преколница община Кюстендил са принудени да търпят своеволията на 63 -годишния Владислав Димитров, който от 2006 г. когато Агенцията за държавни вземания му продава недвижим имот на ПК ”Осогово”, живее в центъра на селото, сигнализира пред ”Кубер прес”, Роза Исионова кмет на Преколница.
Същия е собственик на кон, който се разхожда безстопанствено в селото, влиза в гробищния селски парк и нанася материални щети. Твърдението има доказателство подкрепено със снимки които показват състоянието на траурното място, преди Исионова със собствени средства и с помощта на жените от Преходното жилище да изчистят и приведат в нормален вид гробището. Димитров принуждава жените да му носят в кофи крадени ябълки, когато има нужда ги използва за чистачи. В селото няма разпределени работници от аварийките, тяхната дейност се извършва от потребителите в дома, разказва кметицата. Във връзка с нередностите кметицата се е обърнала за съдействие към кварталния, който я е препратил към прокуратурата. Селото е от 22- махали, жителите са на възраст над 70- години, 4 -пъти в седмицата има автобусен превоз, денонощно на разположение е на разположение медицинско лице.
Кметицата поясни, че все още няма информация как от Агенцията за държавни вземания са продали имот от 748 кв.м. за който е издаден протокол за въвод във владение на Владислав Владимиров на имот от 1634 кв.м. Не е ясно на каква база на купувача се предоставя и му се дава черковната нива и пътя.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама