Рубрики
Реклама
Партньори
В Дупница разледват удавилия се в шахта мъж ,нарязаха гумите на „Ауди“в Долистово
  Категория: Правосъдие     9:46 - 8/June/2016


Досъдебно производство е започнато вчера в РУ Дупница вчера за изясняване на обстоятелства, при които се е удавил в шахта на жилищен блок 61-годишен мъж,съобщиха за “Кубер прес” от полицията в Кюстендил. Сигналът в полицията е постъпил около 18.00 ч. При извършения оглед на място видими следи от насилие не са установени, трупът е изваден от екип на РСПБЗН Дупница. Уведомен е дежурен прокурор от ОП.
Вчера в РУ Бобов...

  Коментари     Прочети цялата новина

Читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил организира концерт на хор „Братство” и представянето на стихосбирка “Над”
  Категория: Предстоящо     16:27 - 8/June/2016


На 09.06.2016 г. читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил организира две културни събития за жителите и гостите на града,съобщиха за “Кубер прес”, от читалището в Кюстендил.
От 18:00 ч. в Синята зала на читалището ще се проведе Самостоятелен концерт на Смесен хор „Братство” с диригент и хор-майстор Росица Иванова.
От 18:30 ч. на Амфитеатъра на Крепостната стена в Хисарлъка ще бъде премиерата на поредната стихосбир...

  Коментари     Прочети цялата новина

В Дупница се проведе среща с директорите на детските градини,ясен е графикът за работа през летния сезон
  Категория: Регионални     16:31 - 8/June/2016


На работна среща с директорите на детските градини в Дупница, която приключи преди минути, стана ясен графикът им за работа през летния сезон. Тя се проведе в сградата на Общинска администрация, като освен директорите, на заседанието бяха още директорът на дирекция "Хуманитарни дейности" Таня Петрова и началникът на отдел "Образование" Тодор Петков. До края на месец юли абсолютно всички детски градини ще работят, както ...

  Коментари     Прочети цялата новина

В 4 дупнишки села премахват длъжността "директор с група"-част от оптимизацията
  Категория: Регионални     16:37 - 8/June/2016


От утре пък започват срещите в 4-те села, където премахват длъжността "директор с група" като част от оптимизацията,съобщи за “Кубер прес”, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
От Общината ще имат среща от 17 часа утре в село Джерман с персонала, родителите на децата и местните жители в детската градина. В петък също от 17 часа е насрочена срещата в Крайници, в понеделник в Червен брег и във вторник в Бист...

  Коментари     Прочети цялата новина

С “Mr. Saxobeat” и “Get Back (ASAP)”- откриват Празника на черешата,Кюстендил -2016
  Категория: Общество     16:39 - 8/June/2016


С голям концерт ще бъде открито тазгодишното издание на Празника на черешата, който ще се състои в рамките на три дни,съобщиха за “Кубер прес” от пресцентър- община Кюстендил.
Събитието ще стартира на 24.06.2016г. от 19.00 часа на площад „Велбъжд” със специален гост-изпълнител поп звездата ALEXANDRA STAN. Румънката печели международна известност с хитове като “Mr. Saxobeat” и “Get Back (ASAP)” и е абсолютна с...

  Коментари     Прочети цялата новина

15 години отбеляза детската фолклорна група "Глагорец" при ІІІ ОУ"Проф. М.Дринов"-Кюстендил
  Категория: Общество     16:41 - 8/June/2016


Залата на Възрожденското училище се оказа тясна за големия талант на децата от фолклорна група "Глагорец" при ІІІ ОУ"Проф. М.Дринов",съобщиха за Кубер прес”от училището в Кюстендил. Вече 15 години под ръководството на преподавателката по музика Димитринка Стоичкова, те съхраняват и продължават българските фолклорни традиции.Над 500 участия в местни и национални фестивали, надпявания и конкурси бележат творческата равнос...

  Коментари     Прочети цялата новина

Дами от ГЕРБ – Кюстендил на среща с българската общност в Босилеград
  Категория: Политика     16:45 - 8/June/2016


От дамската организация на ГЕРБ - Кюстендил проведоха среща с представители на българската общност в сръбския град Босилеград,съобщи за “Кубер прес”, Десислава Айдарова пресаташе на ПП ГЕРБ Кюстендил. Срещата се състоя в Културния информационен център /КИЦ/ в Босилеград, а от страна на ЖГЕРБ - Кюстендил на нея присъства областният им координатор Реонита Йорданова.
"Добрите отношения и диалогът с бълг...

  Коментари     Прочети цялата новина

Съдът в Кюстендил прие допълнителната съдебно-строителна и оценителна експертиза по казуса Галеви и отказа на комисията да назначи нова
  Категория: Правосъдие     17:16 - 8/June/2016


В съдебно заседание на Окръжен съд Кюстендил в съдийски състав с председател Татяна Константинова и представителя на обвинението прокурор Владимир Мицов от Окръжна прокуратура по делото за конфискация на имущество на Пламен Галев и Ангел Христов,беше приета,изготвената от вещото лице Александър Цветков допълнителната съдебно-строителна и оценителна експертиза,предаде репортер на “Кубер прес”.
В началото на заседан...

  Коментари     Прочети цялата новина

Адвокат Ангелов отказа да влезе в заседание по делото за Ючбунар и определи процеса като съдебен фарс
  Категория: Правосъдие     17:44 - 8/June/2016


В Административен съд Кюстендил се проведе поредното заседание на Административния съд в съдийски състав с председател Даниела Петрова,по делото заведено от сдружение СПИНОК срещу продажбата на резиденция „Ючбунар” ,процеса е възобновен заради нуждата от събиране на допълнителни доказателства,за установяване собствеността на оспорвания имот и сграда,предаде репортер на “Кубер прес”.
За пореден път съдът отказа да ...

  Коментари     Прочети цялата новина

Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

Страхувате ли се от COVID 19


Да
Не
Има вирус, но не и пандемия
Опасен е за хората в рисковите групи
Преекспонира се опасността от вируса