Рубрики
Реклама
Партньори
Новия кмет на Копиловци Мирослава Костадинова:Ще работя за интересите на жителите на селото
  Категория: Общество     18:00 - 7/November/2019

Новия кмет на Копиловци Мирослава Костадинова с обещание през четиригодишния предстоящ мандат да оправдае доверието на хората с решаване на проблеми и работа в насока подобряване условията за по-спокоен и комфортен живот.

Новия кмет на село Копиловци Мирослава Костадинова издигната от Инициативен комитет спечели четиригодишен мандат след като победи на балотаж със 187 гласа, срещу 128 за опонентът й Ралица Николова представител на Местна коалиция Глас народен,предаде репортер на „Кубер прес“.
В отговор на гласуваните от страна на жителите на Копиловци огромно доверие и подкрепа Мирослава Костадинова в замяна обещава да работи за всички тях, да решава проблемите, при необходимост ще е в услуга ,помощ и съдействие на всеки един човек.
“Приротетите които стоят пред мен на дневен реда са няколко,на първо място почистването-респективно нерагламентираното сметище-грозна картинка.Това не търпи отлагане и ще първото което ще свърша.Разбира се ,ще трябва да се предприеме почистване на тревните площи, улици, тротоари,паркове. Занемарен е гробищния парк -там има нужда от основно почистване на множеството обрасли храсти, дървета.Както навсякъде и в Копиловци на лице е проблемът с инфраструктурата,от години улиците не са ремонтирани ,затова там също ще бъдат насочени усилията ми.“отбеляза тя.
По думите й в населеното място не е решен проблемът с бездомните кучета, който според нея особено са активни вечер и плашат както децата и възрастните хора ,така и останалите жители.Затова има намерение да потърси съдействие от природозащитни организации с чиято помощ да се намери място четириногите да бъдат настанени в приют.
Като земеделски производител кметът на Копиловци е наясно с програмите и правилата за кандидатстване по проекти, всеки може да разчита на нея.За разясняване ще се обръща към общински служба „Земеделие“.
Новия кмет на Копиловци Мирослава Костадинова поема обещание през четиригодишния предстоящ мандат да оправдае доверието на хората с решаване на проблеми и работа в насока подобряване условията за по-спокоен и комфортен живот.
В селото с децата живеят около 600 човека.
Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Новия кмет на Копиловци Мирослава Костадинова:Ще работя за интересите на жителите на селото

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да