Рубрики
Реклама
Партньори
В Кюстендил образуваха производство за нерегистриран мотопед
  Категория: Правосъдие     9:42 - 9/October/2019

2 досъдебни производства са започнати в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на алкохол. 1 пожар е гасен вчера от екип на РСПБЗН – Кюстендил, причинен е поради небрежност. Щети не са допуснати.

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Кюстендил вчера за управление на нерегистриран мотопед,съобщиха за „Кубер прес“, от полицията в Кюстендил.
Полицаите извършили проверката на ул. „Бузлуджа“ в града. Мотопедът е бил управляван от 17-годишен младеж. За случая е уведомен дежурен прокурор.

2 досъдебни производства са започнати в РУ Кюстендил за управление на МПС след употреба на алкохол. Единият водач/49 г./ на л.а „Нисан“ е проверен на ул. „Овощарска“ снощи малко преди 20.00 ч, дрегерът е отчел резултат 1.97 промила алкохол в издишания въздух, другият е проверен около 1.00 ч през изминалата нощ, той е управлявал л.а. „Ауди“, резултатът му от теста с дрегер е 3.03 промила алкохол в издишания въздух. Той е на 31 години, задържан е за 24 часа в ареста на РУ Кюстендил, за случаите е уведомен дежурен прокурор.
1 пожар е гасен вчера от екип на РСПБЗН – Кюстендил, причинен е поради небрежност. Щети не са допуснати.

Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
В Кюстендил образуваха производство за нерегистриран мотопед

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да