Рубрики
Реклама
Партньори
Наградиха кюстендилци от кампанията „Десет причини да остана в моя град”
  Категория: Новини     20:25 - 8/October/2019

Награден беше в категория „Дарители” почетният гражданин на Кюстендил,историкът Румен Манов, сектор „Сигурност” наградата беше връчена на всички служители на Областна дирекция на МВР – Кюстендил.

В Кюстендил се състоя официално награждаване на кюстендилци пи линия на кампанията „Десет причини да остана в моя град”,това се случи на фона на десет фотопана темите „Спорт”, „Екологични инвестиции”, „Здравословен начин на живот”, „Изкуство”, „Социални услуги”, „Празници”, „Туризъм в четири сезона”, „Детски градини”, „Образование” и „Зелена градска среда”,предаде репортер на „Кубер прес“.
10 пана -разказващи поетапно развитието на града -и толкова причини ,младите хора да останат и живеят в Кюстендил.Всяко фотопано е повод за гордост и живеене в Кюстендил.В успеха на Кюстендил е запечатан всеки кюстендилец.Кюстендил е смесица между славното,историческо, минало и и надеждата за бъдещето.
Наградени бяха кюстендилци останали в родния си град в различни сфери: култура, образование, технологии, спорт, икономика, сигурност, дарители. Бяха наградени спортни клубове, строителни фирми, преподаватели.
Награден беше в категория „Дарители” почетният гражданин на Кюстендил,историкът Румен Манов.
„Няма как да бъде забравен Кюстендил, няма как да бъде забравена паметта, корените, защото това е нещо което ме кара да се гордея. Живея с този град, винаги когато се спускам от Конявската планина, нещо уютно, нещо мило, нещо родно, нещо незабравимо стопля душата ми. Не мога да кажа за мисия, а чувство изпълнено с отговорност е да събирам и да правя опит да съхранявам частиците от паметта на нашия град”, каза Румен Манов.
В сектор „Сигурност” наградата беше връчена на всички служители на Областна дирекция на МВР – Кюстендил и е във връзка с ключовата им роля в дейностите свързани с опазване на земеделската продукция и най-вече за безпроблемното протичане на черешовата кампания.
Наградата беше приета от директора на Областна дирекция на МВР – Кюстендил комисар Елиан Стамболийски. Той припомни, че по отношение на черешовата кампания – дейностите са наследени от предишния директор на Дирекцията.


Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Наградиха кюстендилци от кампанията „Десет причини да остана в моя град”

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да