Рубрики
Реклама
Партньори
Николай Керацинов и приятели с шоу-спектакъл „Да се надсмеем“
  Категория: Предстоящо     13:15 - 11/September/2019

Николай Керацинов и приятели с шоу-спектакъл „Да се надсмеем“ което ще се състой на 10 октомври в сградата на бившия дом на науката и техниката.Николай Керацинов има намерение да направи детска интернет ТВ на която водещ ще бъде той – Кумчо Вълчо,всичко прaвено досега от него ще бъде реализирано.

Повод за представлението е издаването на авторската книга на Николай Керацинов,която ще бъде подарена на учителките които работят с деца от първи клас и деца от предучилищна възраст,предаде репортер на „Кубер прес“.
В изявление пред медии Николай Керацинов уточни, че книжката е образователна и се отнася до здравослното хранене.Пауката от книжката е ,че може нещо да се подари -без нищо да струва.
“Това е моят пилотен проект „който се казва „Горска телевизия“ ,предстой да бъдат издадени ощ 10 книжки,има събран достатъчен материал за тях.Проекта е плод на много усмивки ,идеята е родителите да не си гледат часовниците по време на представлението.“,обясни Николай Керацинов.
Той от 12 години се занимава с писане на детски песнички ,пилотния проект е създаден за да може всички деца да участват.
Книжкта ще бъде н помощ на учителите които искат да се сработват с децата,смята още Николай Керацинов.
По думите му с децата се работи и трудно и лесно,когато има усмивки всичко е наред. Николай Керацинов каза още ,че за него важи максмата на колегите му- хората на изкуството “Намаме работици и началници, екип сме“. Затова с децата трябва да се работи екиино,стихчетата се учат по време на заниманията не у дома при мама.
Николай Керацинов има намерение да направи детска интернет ТВ на която водещ ще бъде той – Кумчо Вълчо,всичко прaвено досега от него ще се реализирано. Всеки ще може да изпраща клипчета, ще има точукване и награди.
Детската интернет телевизия е на етап изграждане.

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Николай Керацинов и приятели с шоу-спектакъл „Да се надсмеем“

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да