Рубрики
Реклама
Партньори
Кмета Паунов награди победителите от тазгодишния тест за общински стипендии в Кюстендилл
  Категория: Общество     17:05 - 10/September/2019

В Салона на Възрожденското училище в Кюстендил кметът на община Кюстендил Петър Паунов награди победителите от тазгодишния тест за общинска стипендии , предаде репортер на „Кубер прес“.
„Тази година резултатите са изумителни. Показвате блестящо ниво, изключителна ориентация, много добра обществена сетивност. Това показва едно, че и като деца, и като хора, и като приятели сте готови да променяте този съвременен свят на предизвикателствата.Светът е леко объркан очевидно хора като вас ще го изведат към светлите решения.Единственото което си пожелавам е запазвайки тонуса си ,концентрацията и добротата си да не забравяте ключовото-никога не трябва да оставате сами.Винаги споделяйте доброто и се дръжте ръка за ръка.Съвместно може да преодолеете препяствията които няма да са едно и две“,каза поздрава си градоначалникът към отличите се в теста.
От явили се 66 ученици, 53 ученици са отличени за добри резултати от теста за отпускане на общински стипендии,наградите са на база точки оценки на писмените работи от комисия. Паричните награди са както следва:две по 500 лева,една от 400 лева,три от по 350 лева,петима са наградените с по 200 лева,по 100 лева наградиха получиха 14 ученици,имаше и награди и от по 50 лева.
На официалното връчване на наградите присъстваха и зам.-кметът на Община Кюстендил с ресор „Култура, образование, туризъм, младежки дейности и спорт” Светослав Василев, както и Нели Петкова, директор на Дирекция „Култура, образование, младежки дейности и спорт”.


Kuber press

  Коментари     Прочети цялата новина


Няма добавени коментари за
Кмета Паунов награди победителите от тазгодишния тест за общински стипендии в Кюстендилл

Страници:

  Добави коментар
Времето
Валутен Курс
Календар
Анкета

За или против Инстанбулската конвенция?


Категоричено не
Не съм запознат с нея
Да